Nalazite se u > Program
Program
Proizvodnja brodova i brodica iz stakloplastike, aluminija, čelika i drva. 

Specijalizirani smo za izgradnju plovnih objekata po želi naručitelja, opremanje brodova i jahti, uređenje interijera, izrade stakloplastičnih obloga brodova a u serijskoj proizvodni imamo sva plovila koja je proivodila ex Kvarnerplastika Labin.

Kompletan program prizvodnje Kvarnerplastike je praćen sa strane Hrvatskog registra brodova i brodice u serijskoj proizvodni posjeduju CE certifikat.

Serijski program se sastoji iz brodica: Adriatik ( radna,putnička verzija), Primorka 690 (open, cabin), Fisherman PG550 (open, cabin), Učka 410, Vega 450, Mega 450, Fiumanka, Gozzo Fiumano.

U proizvodnji imamo i izradu sanitarnih modula iz stakloplastike, rezervoare goriva, vode, ulja i fekalija, izrade hidromasažnih brodskih bazena sa svom potrebnom opremom za rad.

U programu kvarnerplastike veliki dio je zauzeo sektor remontiranja i opremanja brodova i brodica.

Sredstva za izvođenje radova: Proizvodni pogon Kvarnerplastike se nalazi u Rijeci te posjeduje sve potrebne radionice za proizvodnju.Mehaničarska radiona, komora za farbanje, hala za proizvodnju stakloplastike, bravarska radionica, tokarska radionica, stolarija, radionica za gradnju metalih brodova....

Posjedujemo također i samohodna kolica 45 T nosivosti, Travelift 50T nosivosti za transport plovila od mora do hale za proizvodnju.