Nalazite se u > Proizvodi
FORCA 700 - u razvoju
FORCA 700 - u razvoju FORCA 700 - u razvoju FORCA 700 - u razvoju FORCA 700 - u razvoju FORCA 700 - u razvoju FORCA 700 - u razvoju FORCA 700 - u razvoju FORCA 700 - u razvoju
FORCA 700 - u razvoju
Uz dobro poznatu situaciju u Republici Hrvatskoj i manjak financijskih sredstava na računu većine zaljubljenika u more, Kvarnerplastika i firma Motonavis d.o.o.  su krenuli u projekt brodice FORCA 700 kojom smo uspjeli uz vrlo nisku potrošnju goriva  postići veliku brzinu i  dobru manevreabilnost.

Brodica je građena kao model tako da nije estetski uređivana već je ispitivan trup brodice. Testirala se kao model sa Suzuki motorom od 90KS i 40KS, promjenjeno više propelera kako bi se došlo do najprilagođenijeg, više korekcija na trupu kako bi se postigli željeni rezultati.

Koristeći poznavanje brzih brodica sa strane obiju firmi te prebacivajući to znanje na ovu brodicu postignuti se vrlo interesantni rezultati.

Brodicu smo teretili simuliranim masama kako bi se došlo do točnog rezultata brzine i potrošnje.

U  izradu kalupa trupa se već kreće početkom jeseni a svi zainteresirani se mogu slobodno javiti na mail kako bi dobili tablicu brzina i potrošnje.

Za sve informacije uvezi brodice nas slobodno kontaktirajte

Općenito o brodici:
Duljina preko svega: 6,95 m
Širina :2,35
Visina trupa od osnovice: 1,25
Tip : Gliser